Schoonspoeler Nederland

Importeur en leverancier van hygiëneproducten

Schoonspoeler Nederland is importeur en leverancier van hygiëneproducten. In groot Amsterdam zijn wij zelf verantwoordelijk voor de levering en service van onze producten, buiten deze regio werken we samen met resellers. Door deze samenwerking kan iedereen in Nederland gebruik maken van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Naast de gebruikelijke artikelen voor het toilet die bij iedereen bekend zijn, hebben wij de Schoonspoeler geïntroduceerd in Nederland. Dit product is alleen al in bijvoorbeeld Amsterdam centrum op meer dan 3000 toiletten te vinden, dit is de basis van ons succes. De combinatie van een snelle service en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat we al jaren een betrouwbare leverancier zijn met tevreden klanten.


Eigen bezorgserviceSchoonspoeler

Zes dagen per week (ma-za) rijden onze chauffeurs voor de bezorging van alle artikelen uit het assortiment. Bestellingen voor 12.00 kunnen dezelfde dag nog worden geleverd zonder extra kosten en/of minimale afname!


Technische dienst

De montages en reparaties worden door eigen monteurs verricht. Uiteraard voor de plaatsing van dispensers en andere apparatuur en als er onverhoopt een storing of ander defect optreedt, dan wordt deze door onze technische dienst verholpen.